PS.FOOD & Lifestyle

The Key to succes

Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl. Het PS. food & lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.


Een persoonlijk stappenplan

We beginnen met een uitgebreide intake. In dit vrijblijvende gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken we jouw wensen en doelen. Hierdoor kan er een plan opgesteld worden die nauwkeurig aansluit op jou eisen en wensen.

Gepersonaliseerde weekmenu’s

Wekelijks zien wij elkaar op consult, Tijdens deze consulten evalueren wij de voortgang van de opgestelde doelen. Afhankelijk van het resultaat neem jij de producten mee naar huis die op dat moment het beste op jou aansluiten. 

Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach

Door mijn vele jaren werkervaring op het gebied van gezondheidscoaching heb ik mij ontwikkeld tot een professional in mijn vakgebied. Hierdoor kan ik u garanderen persoonlijke coaching aan te bieden om u the helpen bij het behalen van uw doelen.

What i Eat in a day

Wat kost het PS.FOod & Lifestyle programma?

De kosten van het PS. food & lifestyle programma zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

Kennismakings gesprek

Als je overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 30 minuten in beslag.

0,-
Product of eetmoment

Een product of eetmoment samengesteld met behulp van PS. Food & Lifestyle.


v.a.

2,70
Volledig traject

Een volledig traject met het PS. Food & Lifestyle programma wordt op maat samengesteld voor u. Levenlangvitaal