Mijn diensten

Op deze webpagina kunt u meer informatie vinden over mijn diensten op het gebied van gezondheid en hoe ik u van dienst kan zijn. Ik ben geen arts of medisch professional, dus als u medische vragen heeft, raadpleeg dan altijd een arts. Maar als u informatie zoekt over gezonde leefstijlen, voeding, beweging en andere gezondheid-gerelateerde onderwerpen, bent u hier aan het juiste adres!

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u vragen heeft of hulp nodig heeft. Ik ben altijd bereid om te helpen.

Ps fOOD & LIFESTYLE

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt. Neem een kijkje naar de diensten die ik aanbied en kies de manier die het beste bij jou past!

HOLISTISCH LIFESTYLE COACHING

Bij holistische lifestyle coaching gaan we ervan uit dat alles in het leven met elkaar verbonden is en dat om een optimale gezondheid te bereiken, we aandacht moeten besteden aan alle aspecten van ons leven, inclusief onze fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Of u nu op zoek bent naar ondersteuning bij het afvallen, het verbeteren van uw relaties, het verminderen van stress, of het behalen van enig ander gezondheidsdoel. Door het toepassen van deze coaching techniek kan ik u helpen bij het bereiken van deze doelen.

HYPNOSETHERAPIE

Hypnotherapie is een effectieve en natuurlijke manier om mentale en emotionele problemen te behandelen. Door in een diepe, ontspannen staat van hypnose te komen, kunt u toegang krijgen tot uw onderbewuste om zo de oorzaken van uw problemen aan te pakken. Door op de onderstaande knop te klikken kunt u meer lezen over hypnotherapie en hoe deze vorm van behandeling u kan helpen om mentale en emotionele problemen op te lossen.

enthousiast?

Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Levenlangvitaal