Hypnose therapie

Hypnose is een bijzonder krachtig hulpmiddel om veranderingen in het onderbewustzijn te bewerkstelligen. Op deze manier maak ik gebruik van hypnose om je te begeleiden bij de aanpak van allerlei klachten en problemen die in jou leven spelen.

Hoe werkt het?

Door met hypnose snelle veranderingen in je onderbewustzijn aan te brengen kun je gewoontes en automatismen veranderen. De meeste beslissingen die u maakt en de meeste dingen die u doet komen tot stand vanuit uw onderbewustzijn. Gevoelens, gewoontes (goed of slecht), eigenwaarde, angsten belemmeringen en wat u wel en niet kunt bereiken vloeien voort uit dat wat er opgeslagen ligt in uw onderbewustzijn. Hier kun je niet zomaar bij. Maar hoe mooi zou het leven eruit kunnen zien als u de negatieve en belemmerende gedachten en overtuigingen kunt omzetten in een positievere versie. Het zou beter worden in elk opzicht. Vrij van angsten, betere studieprestaties, slanker niet meer roken. Hypnose biedt u die mogelijkheid.

Hoe verloopt een behandeling?

Tijdens hypnose wordt u in een ontspannen staat gebracht waar het mogelijk is om veranderingen aan te brengen in uw onderbewustzijn. Deze veranderingen zijn op geen enkele andere manier zo gemakkelijk en snel door te voeren. Het is onmogelijk om in hypnose suggesties aan te nemen die niet bij u passen of die ingaan tegen uw normen, waarden of religie. Die worden simpelweg niet geaccepteerd door uw onderbewustzijn. Er worden dus alleen verbeteringen doorgevoerd waar u volledig achter staat.

Soms is er angst dat je in hypnose kunt blijven. Dit is niet het geval. Wanneer je in hypnose zit en je er niet uitgehaald wordt dan gaat deze staat van zijn over in slaap waaruit je dan gewoon weer wakker wordt.

Wilt u weten wat hypnose voor u kunt doen meldt u dan aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Levenlangvitaal