Over mij

Ik ben Marianne Timmerman, sinds 2014 gecertificeerd PS food & lifestyle coach. Sinds 2016 gecertificeerd PS. food & lifestyle coach en sinds 2022 gecertificeerd hypnotherapeut.

Al 6 jaar begeleid ik, met succes, mannen en vrouwen naar hun ideale gewicht. Ik begrijp waar je mee zit, en wat de valkuilen kunnen zijn. Ook weet ik uit ervaring hoe de overgang je hormoonhuishouding veranderd, en je daardoor aankomt. PS. food & lifestyle in combinatie met gezonde voeding en de juiste coaching geeft je de regie over je gewicht terug. 

Vanaf 2019 ben ik me gaan verdiepen in Hypnosetherapie. Een groot gedeelte van de beslissingen die je neemt worden vanuit vaste patronen in je onderbewuste genomen. Als hier veranderingen in aangebracht kunnen worden kunnen er blijvend fantastische resultaten behaald worden. Ook de medische wereld heeft dit inmiddels erkend en een groot aantal huisartsen sturen hun cliënten door naar een hypnotherapeut voor levensstijl zaken als stoppen met roken en afvallen.

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden maar je kunt er zeker van zijn dat ik je steun en motiveer, welke weg jij ook gaat kiezen. Ook als je je gewenste gewicht bereikt heb, kun je op mijn steun rekenen. 

Certificering

Levenlangvitaal